Hmm. Ja z czystej głupoty kupiłem jedną płytę i dopiero po chwili zobaczyłem że odbiór osobisty... Natychmiast napisałem maila z wyjaśnieniami i prośbą dogadania się, ale cisza póki co...
_________________ "...też bym się nauczył, że są prawdy względne... ...tak, ale po co?!..."
To w koncu tylko odbiór osobisty czy tez wysylaja? Czekales dwa tygodnie na przesylke, bo pisales na poczatku maja ze ja kupiles?
_________________ ...masz tu gotówkę, leć po ciężarówkę
I pakuj jak leci, bo ty kochasz te rzeczy,
ach bierz bez skrupułów lecz zostaw mi ściany, przytrzymam się muru, gdy będę pijany... http://www.perfect.art.pl
wysłali - kupiłem na początku maja i była cisza, ale przeprosiła mnie kobieta za brak kontaktu chyba w tą sobotę czy niedzielę i od razu w poniedziałek wysłała.
_________________ "...też bym się nauczył, że są prawdy względne... ...tak, ale po co?!..."
Na pewno za więcej niż powinna. Jakby osobno je kupować, to wyszłoby góra 150 zł, a pójdzie za 200 minimum.
ps. Gdzie hologram na "Śmigle" ? Na każdym egzemplarzu jaki widziałem, był na a pierwszej stronie książeczki/plakatu.
Nie wiem, biorąc pod uwagę szaleńcze ceny Jestem i Historii Nieznanych....
Ciężko stwierdzić, że kupi wszystko za 150 zł.
Wydaje mi się, że jest to mało prawdopodobne i kupno całości nawet za ponad 200 to okazja.
Co do Śmigła ... ja też go nie posiadam, właśnie przeglądałam moją płytę.
Może takie też były. Chcesz zrobię foto ;P
Mariusz kiedyś pisał, zarówno "Jestem" jak i "Historie nieznane" można kupić za 50 zł z przesyłką, na zagranicznych serwisach. Na Allegro ludzie płacą nie wiadomo jakie ceny za, bądź co bądź, kawałek plastiku, a chociażby na e-bay`u, można złapać "jestem" za 10 euro z przesyłką. Tu widzę te 6 płyt, poszło za 320 zł, a dyskografia bez winyli za 300 kiedyś poszła. Niestety użytkownicy allegro nie umieją korzystać z serwisów aukcyjnych, wie że ma 100 zł, ale zalicytuje, chociaż wie że pójdzie za więcej. Na e-bay`u aukcja zaczyna się rozwijać na minutę przed zakończeniem, a poważne oferty zaczynają się na kilka sekund przed końcem i efekt jest taki, że to samo co na allegro poszłoby za 300 tu idzie za 150.
A co do "Śmigła" ja mam hologram, na pierwszej stronie "książeczki" zaraz pod lewym "cyckiem"
Mariusz kiedyś pisał, zarówno "Jestem" jak i "Historie nieznane" można kupić za 50 zł z przesyłką, na zagranicznych serwisach. Na Allegro ludzie płacą nie wiadomo jakie ceny za, bądź co bądź, kawałek plastiku, a chociażby na e-bay`u, można złapać "jestem" za 10 euro z przesyłką. Tu widzę te 6 płyt, poszło za 320 zł, a dyskografia bez winyli za 300 kiedyś poszła. Niestety użytkownicy allegro nie umieją korzystać z serwisów aukcyjnych, wie że ma 100 zł, ale zalicytuje, chociaż wie że pójdzie za więcej. Na e-bay`u aukcja zaczyna się rozwijać na minutę przed zakończeniem, a poważne oferty zaczynają się na kilka sekund przed końcem i efekt jest taki, że to samo co na allegro poszłoby za 300 tu idzie za 150.
A co do "Śmigła" ja mam hologram, na pierwszej stronie "książeczki" zaraz pod lewym "cyckiem"
Zgoda, spokojnie kupisz, ale się nalatasz, płyta + przesyłka, jedna aukcja, druga...
Chociaż, to jest bardzo przyjemne
Kupujesz w paczce masz zaraz, jedna przesyłka wszystko razem.
Każdy kupuje jak woli, więc i będą ci z allego i z reszty serwisów ...
Jak pisałam, jeszcze było parę godzin, no 320 to dużo... dużo za dużo.
Ale jak mówimy o realiach Allegro to standard
Zduncio dawno nic nie wystawiał, "Jestem" za 1000zł to jego sprawa ;D
Jak ktoś kupił "Jestem" za 1000zł to oficjalnie mogę nazwać idiotą. Bądź cą bądź to tylko kawałek poliwęglanu pokryty odrobiną aluminium lub srebra. Jest to świetna płyta, ale nie jest warta takiej kasy, żadna płyta nie jest tyle warta, nawet "innuendo" z podpisem Mercurego. Na allegro kupuję tylko głośniki, bo gdzie indziej nie da się ich kupić, ale po za tym, nie kupie tam nic, bo użytkownicy tego serwisu nie potrafią korzystać z serwisów aukcyjnych, jeszcze teraz konto "junior", czyli 12 latki licytujące na allegro, super, ceny osiągają niebotyczne wysokości.