www.pajacyk.pl Perfect
Strona Oficjalna - www.perfect.art.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Perfect TV
Autor Wiadomość
FC Adrenalina 

Wysłany: 2010-03-29, 01:05   

Ad@m napisał/a:
no tak. Ale zobacz, że nie wstawili tego przez 2 tygodnie, wysłałem im przedwczoraj mejla i się pojawiło ;)

Nie no żartuję, chociaż może, coś im się przypomniało po nim.

Ja sie umawialem na ten wywiad dla TVN-u juz na próbie zza kulisami (ale o tym chyba nikt z fanklubowiczów nie wiedzial) i sie pytalem gdzie to bedzie wyemitowane, wiec wiedzialem ze sie ma ukazac na plejadzie tylko nie bylo wiadomo kiedy

jack 78 
Jacek

Wysłany: 2010-04-26, 12:48   

Na TVP Polonia w bloku reklamującym rozrywkę, podczas różnych przebitek pokazujących imprezy i wykonawców, da się zauważyć naszego Grzegorza :-) .
Całkiem wolny od trosk ".

jack 78 
Jacek

Wysłany: 2010-04-28, 19:14   

I znów TV Polonia.

W najbliższy czwartek o godz. 22. 20 kolejny odcinek dokumentu z 1995 r. " Nasza generacja " o polskim rocku lat 80.

A w nim m. in. fragmenty koncertów i wypowiedzi ludzi związanych z branżą muzyczną.

Jeśli się powtórzyłem, to proszę zaznaczyć ;-) .

Pozdrawiam.
Całkiem wolny od trosk ".

FC Adrenalina 

Wysłany: 2010-05-02, 17:33   

Na TVP Polonia dzisiaj w programie o 17:25 bedzie Perfect

Koncert Galowy - Nagrody Telewizji Polonia za zasługi dla Polski i Polaków poza granicami kraju

Powtórki:
Poniedzialek 3 Maja o godz. 2:50 i 10:15

FC Adrenalina 

Wysłany: 2010-06-07, 12:03   SOPOT 2006 NA BIS

SOPOT 2006 NA BIS: PERFECT - koncert

TV POLONIA
19 czerwca, sobota godz 22:00
22 czerwca, wtorek, godz. 17:20

Pierwszy dzień Festiwalu Jedynki w Sopocie zakończył koncert zespołu Perfect, który w 2006 roku obchodził 25-lecie istnienia. Zaproszeni do udziału goście zaśpiewali wybrane piosenki Perfectu we własnych aranżacjach. Wystąpili: Kayah, Hanna Banaszak, Bracia, Urszula, Małgorzata Ostrowska, Patrycja Markowska, Maciej Silski, Ryszard Rynkowski, Ryszard Sygitowicz i Andrzej Urny. Towarzyszyli im muzycy grupy Perfect i orkiestra Wiesława Pieregorólki. Podczas koncertu prowadzonego przez Marka Niedźwieckiego można było usłyszeć m.in. takie hity, jak: "Autobiografia", "Kołysanka dla nieznajomej" i "Chcemy być sobą".

Johnny_L 

Wysłany: 2010-06-14, 09:02   

Witam,

Relacja z koncertu "Niebo z moich stron" z piosenkami Seweryna Krajewskiego z festiwalu w Opolu w 2007 roku, na którym min. wystąpił zespół Perfect:
26 czerwca, godz. 21:05 TV Polonia
28 czerwca, godz. 17:25 TV Polonia

Pozdrawiam
Robert

FC Adrenalina 

Wysłany: 2010-06-14, 11:44   

JAKA TO MELODIA?

Obsada: Anna Wyszkoni, Rico Sanchez

Emisja:
27 czerwca, godz. 18:10 TVP1

W tym wydaniu swoją znajomość motywów muzycznych sprawdzają trzej zawodnicy, którzy w danym miesiącu zgromadzili na swoich kontach najwyższe wygrane pieniężne. Zmaganiom gości programu towarzyszą jak zwykle występy polskich i zagranicznych gwiazd: zespołu Perfect, Katerine, Anny Wyszkoni, In-Grid, grupy Swing Step oraz Rico Sancheza. O oprawę muzyczną zadba orkiestra pod kierunkiem Dariusza Janusa.

FC Adrenalina 

Wysłany: 2010-06-22, 15:52   

66 NIEZAPOMNIANYCH PIOSENEK

Emisja:
4 lipca, godz. 16:00 TVN

"66 niezapomnianych" to muzyczna podróż w czasie, podczas której przypomnimy popularne piosenki i muzyczne hity, które zna i śpiewa cała Polska. W programie zaprezentowane zostaną szlagiery od Fogga po Rubika, od Karin Stanek po Reni Jusis. Przedwojenna muzyka rozrywkowa przeplatać się będzie z jazzowymi klasykami oraz big-bitowymi standardami. Maanam, Perfect, Lady Pank, Kayah i Brathanki to tylko niektóre gwiazdy, które pojawią się w programie. Niezapomniane przeboje komentują znakomitości świata showbiznesu m.in.: Grzegorz Miecugow, Małgorzata Ostrowska, Maciej Miecznikowski, Monika Brodka, Stanisław Soyka, Michał Żebrowski, Majka Jeżowska czy Tomasz Lipiński.

Kicu 

Wysłany: 2010-08-04, 11:45   

Witam
Mam pytanie do fanów zespołu. Otóż ok 10 lat temu szedł koncert Perfectu w telewizji (na Polsacie w nocy, napewno po północy). Miałem go nagranego na vhs lecz niestety przepadł... Koncert był zagrany w jakimś nie dużym klubie. Napewno był zarejestrowany jeszcze przed wydaniem Genów (na gitarze grał jeszcze Ryszard Sygitowicz - na zielonej którą widać we wkładce płyty) więc sądzę, że koncert pochodzi z 1997 roku. Puszczone zostało tylko początkowe 30min z tego koncertu - grali same kawałki z Genów i Jestem. Bardzo mi się ten koncert podobał (szkoda, że nie puścili całego). Dzisiaj nawet nie posiadam tych 30min i mam pytanie czy ktoś z was nie ma tego nagrania?
Swoją drogą kiedyś było naprawde kilka fajnych koncertów Perfectu w Tv (pamiętam jeszcze koncert - puścili cały z Węgorzewa, nie pamięta którego ale ok. roku 2000). Na vhs została mi tylko pierwsza część koncertu z 94 roku...

FC Adrenalina 

Wysłany: 2010-08-13, 13:55   PARTIA, PIENIĄDZE, ROCK AND ROLL

PARTIA, PIENIĄDZE, ROCK AND ROLL
Polska, 1997, 53 min
film dokumentalny

Reżyseria: Paweł Chmielewski

Emisje:
KRÓLOWIE ŻYCIA 22 sierpnia, godz. 16:05 TV POLONIA
NIE WIERZĘ POLITYKOM - 29 sierpnia, godz. 16:00 TV POLONIA

Obraz polskiej sceny rockowej lat osiemdziesiątych widziany przez pryzmat polityki. Pod koniec lat siedemdziesiątych i na początku kolejnej dekady popularność zaczęły zdobywać w Polsce rodzime zespoły rockowe. Teksty wykonywanych przez nie piosenek często przepełnione były buntem. Działo się to u schyłku komunizmu, okresu, w którym władze nie były w stanie w pełni kontrolować sceny muzycznej. W dodatku, obecna w społeczeństwie potrzeba mówienia o ówczesnych problemach i wyrażania niezadowolenia była bardzo duża - polscy "rockmeni" mieli więc okazję zyskać rozgłos i znaleźć wiernych słuchaczy. Realizatorzy filmu próbują pokazać, jak funkcjonował ówczesny rynek muzyczny. Zadają sobie także pytanie: czy władza usiłowała wpływać na muzyków, a jeśli tak, to czy oni zdawali sobie z tego sprawę i próbowali się bronić? Czy toczyli tę samą walkę co solidarnościowa opozycja, która chciała zmienić system, podczas gdy oni chcieli "zmienić świat"? Przed kamerą wypowiadają się członkowie zespołów: Manam, Perfect, T. Love, TSA, Republika, Lady Pank, Lombard, a także Tomasz Lipiński, Kazik Staszewski oraz osoby związane z radiem: Andrzej Turski, Marek Niedźwiedzki, Sławomir Zieliński, Paweł Sito.

FC Adrenalina 

Wysłany: 2010-08-23, 14:34   

JAKA TO MELODIA? - wydanie specjalne

Emisja:
niedziela, 29 sierpnia, godz. 18:15 TVP1

Tym razem swoją znajomość motywów muzycznych sprawdzają wyjątkowi goście programu: Marcin Daniec, Leszek Malinowski i Grzegorz Poloczek. Zmaganiom zawodników towarzyszą jak zwykle występy znanych artystów: grupy tanecznej VOLT, zespołu Perfect, Alphaville, Nataszy Urbańskiej, Edyty Górniak, Maryli Rodowicz, grupy Swing Step oraz zespołu Teatru Buffo. O oprawę muzyczną dba zaś orkiestra pod kierunkiem Dariusza Janusa. Wygrana zostanie przekazana na cel charytatywny.

FC Adrenalina 

Wysłany: 2010-09-04, 14:41   

TVP1
23 września, czwartek

04:15 OPOLE 2007 NA BIS: "NIEBO Z MOICH STRON' - PIOSENKI SEWERYNA KRAJEWSKIEGO

Koncert poświęcony twórczości wokalisty i kompozytora Seweryna Krajewskiego. Piosenkarze zaproszeni do udziału w imprezie przypomnieli największe przeboje artysty. Wśród nich znalazły się: "Ciągle pada", "Płoną góry, płoną lasy", "Wariatka tańczy", "Anna Maria", "Nie zadzieraj nosa"czy "Nie spoczniemy". Z piosenkami z repertuaru Seweryna Krajewskiego zmierzyli się m.in. Krzysztof Zalewski, Kasia Kowalska, Małgorzata Ostrowska, Borys Szyc, Jerzy Połomski, Andrzej Lampert, Maciej Silski, Perfect, Mieczysław Szcześniak oraz Maryla Rodowicz. Koncert odbył się w ramach 44. Krajowego Festiwalu Piosenki Polskiej w

Odpowiedz do tematu